Έχετε καμιά ερώτηση για κάποιο
από τα προϊόντα μας;
Επικοινωνήστε!
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά:

Τηλ.: 2510 245502 - 4
Fax:  2510 245505
E-mail: info@sachinidis.com

 

Το 1987 η λειτουργία του καταστήματος bagno Sachinidis στην Καβάλα σηματοδοτεί την αφετηρία μιας συνεχούς και επιτυχημένης πορείας της εταιρείας που συνεχίζει να αναπτύσσεται εδω και 20 χρόνια.

Στο χώρο των Ειδών Υγιεινής, Πλακιδίων, το όνομα
bagno Sachinidis αποτελεί συνώνυμο της απέριττης πολυτέλειας, της ποιότητας και της αισθητικής με επίκεντρο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πιστών πελατών της, μια στρατηγική επιλογή που επενδύει συνεχώς σε νέες προτάσεις και ιδέες και ανανεώνεται με πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Η πολυετής γνώση και η συνεχής ενημέρωση στο αντικείμενο που εμπορεύεται, έχει φέρει την εταιρία
bagno Sachinidis σε πλεονεκτική θέση και στην προσφορά των ιδανικών επώνυμων ειδών, τόσο στην ποιότητα όσο και στην τιμή.

Πρόσφατα η εταιρία έκανε νέα πρωτοπόρα βήματα εισάγοντας νέα προϊόντα από φυσικά πετρώματα ψηφίδες από μάρμαρο και γυαλί, καθώς επίσης και ποικίλα είδη διακόσμησης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2005 το κατάστημα ανακαινίστηκε πλήρως με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα ακόμα πιο βελτιωμένου επιπέδου. Στην έκθεση, σε ένα ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον με προϊόντα και υλικά υψηλής αισθητικής και ποιότητας προσφέρει το καλύτερο, σε μια άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η εταιρία
bagno Sachinidis όπως μετονομάστηκε πλέον, με την πολυετή πείρα και την ανελλιπή παρακολούθηση των τεχνικών προδιαγραφών αλλά και σχεδίων, αναλαμβάνει να σας προτείνει τις καλύτερες και τις πιο σωστές λύσεις είτε για το σπίτι σας είτε για τον επαγελματικό σας χώρο.

Με το νέο αυτό ξεκίνημα, το κατάστημα
bagno Sachinidis δεσμεύεται στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, στην αγορά της Καβάλας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 

Βραβεία στη νεολαία μας
Η εταιρία bagno Sachinidis είναι αφιερωμένη στην νεολαία, η εταιρία μας τιμά και υποστη-ρίζει τους Καβαλιώτες μαθητές και φοιτητές που έχουν ιδιαίτερες επιδόσεις στις σπουδές τους, αλλά και στις καλές τέχνες.

Επενδύσεις Τοίχων
Πλακίδια μπάνιου
Πλακάκια κουζίνας
Ψηφίδες μαρμάρινες-γυάλινες
Ταπετσαρίες
Πλακίδια δαπέδου
Φυσικά πετρώματα
Μάρμαρα
Γρανίτες
Μπανιέρες
Υδρομασάς-σάουνα
Είδη Υγιεινής
Είδη κρουνοποιίας
Αξεσουάρ μπάνιου
Νεροχύτες
Διακοσμητικά μπάνιου
Έπιπλα Μπάνιου
Φωτιστικά
Προσόψεις
Εξοπλισμός Ξενοδοχείων
Εξοπλισμός Κτιρίων
Τζάκια

 


__________________________________
      

" Εσείς απλά πείτε μας για ό,τι ζητάτε.      Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό σύγχρονο κι ανθρώπινο"      
                                                                   Φιλικά    Κώστας Σαχινίδης

 

bagno Sachinidis © Με την Επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Δημιουργία & Φιλοξενία της Ιστοσελίδας MANBIZ ISP